Ribsen och squatsen.

Hörni, idag körde jag den där 100-workouten. Skulle egentligen motionera ute på gården men ALLA grannar var ute och jag ville bespara dem synen av mig skumpandes runt som nån jävla spastisk Friskis & Svettis-galning. Så jag körde inne. Och jag körde ALLT! Och jag ska inte ljuga, det var ganska tungt, men det gick! Och om jag klarar av det så klarar alla. Avslutade med 20 minuter lättjogg. Det var inte ens lite hemskt, bara trevligt. Eller ja, allt annat var trevligt utom när jag skulle visa mig från min groteska sida och spotta lite, varpå allt hamnade på axeln och jag ser till min stora fasa att mannen som stannat vid övergångsstället för att släppa förbi mig är ingen annan än min chef. Så, man fick diskret leka kova bara och springa fort som satan och vinka glatt med spott över hela axeln. A real charmer, serni.

När jag kom hem välkomnades jag av en hel gris, som marinerats i Coca-Cola. Prima hemmafru den där Greken. Lite väl tilltagen portion dock, var tvungen att ge upp efter halva. Men gott gotti gott gott. Man såg ju dock ut som ett svin efter att man ätit. Börjar förstå konceptet hakklapp.

BONUS BRA SAK: Jag deltar i en EM-tippning här (så att jag ska orka med den här härvan). Och kan ni förstå, kvällens match hade jag tippat ställningen 4-0. Och hur gick det? Jo, 4-0! Och Torres gjorde två mål så jag fick ett antal bonuspöng för det då mannen i fråga är min utvalde lirare under mästerskapen. Hemmetti sånt flyt då! Jag vet ju inget om EM, eller fotboll. Har just lärt mig vad konceptet offside är. Så, är lite glad nu.

3 Kommentarer

  1. Jenny skriver:

    vitsi ja tippa 3-0 så fick bara 2 poäng, sammanlagt har ja någo 10p, e ingen höjdare på de här fotbolls em tippe ja heller! 🙂

  2. Grattis till workouten! Men din tes om att klarar du den så klarar alla håller nog inte hörru. Du JOGGAR ju för fan, du har kondis. Så icke jag. Jag hejar på från solstolen.

    (Men börjar snart komma fram till att det måste bli en ändring också här. Om jag vill föregå med gott exempel för den yngre generationen och detdär. Plus leva lite längre än femtio, vilket är en ålder då många i min släkt strukit med.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: