Utmaning i Hälsokampen!

Hörni, jag hittade följande lilla pärla på Pinterest och tänkte direkt att det här fixar vi! Vad sägs om att dra den här rutinen VARJE dag, eller varannan om man känner sig knäsvag, under hela juni. Det är ju inte många dagar alls kvar i juni nu så det ska ju egentligen inte vara nåt problem. Dessutom kan man göra detta varsomhelst, och sprida ut det genom dagen om det blir lättare så. Som en skräddarsydd cirkelträning i princip. Och så avslutar man med 10 minuter lättjogg. Det är INGENTING i tid, om du tänker hur lång en dag är. Så, vem vill? Eller ja, ingen vill väl för fan men vem är med? Om ni är i Karis kanske vi kan köra i kimppa ute på gräsmattan nånstans. Lite bootcamp sådär. Yes? Säg jo för det gör ju saker så mycket trevligare när man får dela misären med någon.

Idag börjar vi. Här är schemat:

14 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  vafn är en squat? en ekorre?

  • NinaFotograf skriver:

   Hahahha! Näerå, det är helt enkelt att huka. Från stående till 90 grader och upp igen, lååångsamt. En liten lårdödare:)

   Inte en squirrell alltså:)

 2. Vet du, jag borde. Och jag borde ha en buddy, för annars får jag detta aldrig gjort. Aldrig. Och jag är i så dålig kondis att det är helt hemskt. Ren den där ”lilla” listan? 90 crunches, are you fucking kidding me?? Jag kan kanske göra 9. Om jag fuskar.

 3. Elisa skriver:

  Alltså skämtar du? Med min kondis skulle jag få träna ett år ungefär för att fixa 100 x-hopp. Jag förväntade mig typ allt det där utan nollorna. Hoppas du hittar nån stålkvinna att jumppa med, jag kan heja på er. Om jag får en stol att sitta på. 🙂

 4. akiw skriver:

  Jag skulle så jätte gärna vara med, men juli är så fel månad för mig:(
  Men om du tar en ny omgång i augusti/september är jag medf 100% !

 5. Renja skriver:

  Jag är med i augusti 🙂 måste förbättra lite kondisen i smyg innan 😉

 6. Lotta skriver:

  Jag är med! Säg bara när och var, nån solig dag efter jobb sku väl vara bra?! Brukar ju köra till Virkby några gånger i veckan för att hålla på med nåt liknande. Gillar du det där, dvs. att pina sej själv lite så måst du testa CrossFit. Jag kan släpa dej med nåttag 🙂

 7. Karin skriver:

  Huh! Testade det här i dag eftersom det ösregnar som fan att det inte går att vara utomhus. Körde igenom hela setet minus löpningen. Och ja, svettigt var det. Värst var nog de där benlyften, herregud vad ynkliga mina nedre magmuskler är. Men övning ger träning som man brukar säga. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: