Tuschpennor borde åldersbegränsas.

Var på talko idag. Städade upp Jogging Team. Där hade nån roat sig med att tömma innehållet i en hel sopsäck inne i lusthuset. Mina föräldrar fick städa upp det häromdagen för det såg ut som nåt jävla Hoarders-avsnitt därinne. Därtill så har nån trevlig typ taggat alla väggar och fönster därinne också. Vad roligt barnen tycks ha det nuförtiden då enda saken att leka med är sopor och tuschpennor.

Jag blir så OFANTLIGT irriterad på folk som scribblar sina helvetes jävla skittexter på varenda tomma väggyta de hittar. Kan dom inte ta till papper som normalt funtade människor? Eller om man måste hålla på med sånt där, se för fan till att göra nåt snyggt då och inte nån helsikes rappakalja. Det är inte direkt Banksy det där.

2 Kommentarer

  1. mamma skriver:

    Ja, livet måste vara bra trist när man inte har nån vettigare sysselsättning på nätterna än att skriva på väggar mm. Och sen ännu till tömma ut innehållet i sopsäcken och TA sopsäcken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: