Ett Popkalas.

Jag tror hela min Vänner-lista på Facebook var på samma gräsplätt igår. Åtminstone kändes det som om man i nonstop under två timmars tid gick runt och kramades och sa morjens åt precis alla. Och vackert så. Det blev två intensiva timmar vid Bossa Nova, en fantastisk Timbuktu och Damn! samt en jatkot hos oss som varade där till kring klockan 17 idag då gästerna gick hem. Före det gick jag på bröllop hela lördagen lång. En lite lätt intensiv helg om vi säger så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: