Mot semestern.

Jag ska fota bröllop imorgon. Och inte bara det, jag ska delta i hela bröllopet fram till dansen. Det betyder KÄRLEKSFEST! Jag älskar att fota bröllop. Alla är så lyckliga och förväntansfulla och snygga. Jag har fotat närmare fyrtio par nu och har inte tröttnat ännu. Alla är så himla olika, fina på sina sätt. Tidigare tackade jag nej till att fota själva festen för jag tycker nämligen att det är alldeles för mycket jobb för en enda person, att fånga stämningen för en hel fest. Men nu har jag fått en lite mera avslappnad attityd till det hela och nu är nästan alla bröllop i sommar såna där heldagspaket. Det blir orimliga mängder bildmaterial men månne det inte ska gå.

Har dessutom nu bestämt att inte ta ett endaste jobb i hela juli (ja, förutom några konfirmander då, helt ledig går ju inte) eftersom jag känner att jag snart inte GÅR in i väggen, nej jag RUSAR med huvudet före i formulafart. Man måste prioritera lite och i det här fallet så är det allt extra som ryker.  Innan sista juni ska jag ha alla jobb fotade, redigerade och hemskickade för sen tänker jag ta semester. Och fira mitt första år som företagare. Det ska bli hujsigt skönt. I juli ligger fokus på den grekiska övärlden, grillmaten och den konstant försummade bättre hälften. Och dessutom ska jag börja fira födelsedagsåret the BIG THREE OOOOO med en resa till Köpenhamn såhär ett halvår innan jag blir medelålders. Tjohoo!

4 Kommentarer

  1. Elisa skriver:

    VA????? Blir man medelålders vid trettio? Jag trodde det var vid fyrtio. Oj, toppen. Då är jag medelålders om en månad. Damn!

  2. Elisa skriver:

    Hm. Det måste alltså betyda att medelålders människor är yngre och fräschare nu än vad dom var tidigare. Och coolare och snyggare. Egentligen är ju medelåder the shit. Det är nog dit varenda hormonstinn fjorttis strävar, det som alla egentligen vill vara. Medelålders. Yes?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: