Sikala.

Hänt i matbutiken:

Köpte nyss lunch i en mataffär i Knäset. Dom har färdiga varma rätter som man kan köpa och idag stod köttbullar och mos på mitt matschema. Man väljer hur mycket man vill ha och sen packar de ihop den varma maten och så är det klart. Brukar alltid slänga allt i samma bytta för det känns onödigt att släpa hem ofantliga mängder plast. Så, tanten packade ihop maten och stod och vägde den när en annan gubbe beställde sitt.

– Vill ni ha allt i samma pyts?
– Nej, gud nej. Det är bara grisar som äter på det sättet!
– Är det så? sa jag, och pekade på min burk.
– Men gud… jag menade inte… alltså gud…. Har jag gjort bort mig igen?
– Nå, det kan man ju tycka.
– Alltså, ursäkta! Hur ska jag kunna gottgöra detta?
– Det är lugnt…. grismat, tsss… hej hej!

Hahahahah, den gubben sket nästan ner sig. Förstår fortfarande inte pointen med att ta hem galna mängder plast bara för att mosen inte får röra köttbullarna som man kan äta direkt när man går därifrån. Stackars fabo.

9 Kommentarer

 1. Karin skriver:

  Haha! Undrar om han äter potatismos och köttbullar på olika tallrikar också? Det blir ju lätt så grisigt annars.

 2. ika skriver:

  Haha, funny!

 3. Jenny skriver:

  😀 man fick ett gott skratt!

 4. Jill skriver:

  Hehe 🙂 Jag förstår honom, vill aldrig att min mat ”blandas”, håller köttet och tex potatisen isär, salladen får Absolut inte blandas med någon sås, då blir den oätlig. Men så är jag galen och lite manisk, så det förklarar kanske saken…

 5. Tove skriver:

  Haha! På butiken jag jobbar har vi plastlådor med skilda fack för varm maten och sallad, i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: