Sökes: snajdig rajd.

Bild härifrån.

Hörni, kan nån klok person här berätta om det finns nånstans i västnyland där man kan hyra nåt trevligt bröllopsfordon? Ni vet, gammal cadillac, en fräsig kupla eller annat hot i fordonsväg. Nån som har nåt sånt på lager? Försöker lokalisera en dylik åt en kund i slutet av sommaren. Vet nån? Bitte.

4 Kommentarer

  1. Hanna skriver:

    Hm. Vi skall ha min Fästmansmosters mans familjebil. En gammal Mercedes från femtiotalet. Vet dock inte om de hyr ut den till utomstående eller om den bara får användas av familjen… Här i detta fotogalleri syns bilen. http://www.timopyykonen.com/gallery/?f=8166 Fin eller hur?! Ja, och du skall förresten fotografera på vårt bröllop också och det gläder jag mig väldigt mycket till. Du är så duktig 🙂

  2. Laska skriver:

    Jag kan kolla med Jonas om han hyr sin knallröda Kupla som bröllopsbil, kunde vara en blickfångare..årsmodell ca 1960..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: