Allmänt · Jobb eller jobbigt

Sökes: snajdig rajd.

Bild härifrån.

Hörni, kan nån klok person här berätta om det finns nånstans i västnyland där man kan hyra nåt trevligt bröllopsfordon? Ni vet, gammal cadillac, en fräsig kupla eller annat hot i fordonsväg. Nån som har nåt sånt på lager? Försöker lokalisera en dylik åt en kund i slutet av sommaren. Vet nån? Bitte.

4 thoughts on “Sökes: snajdig rajd.

  1. Hm. Vi skall ha min Fästmansmosters mans familjebil. En gammal Mercedes från femtiotalet. Vet dock inte om de hyr ut den till utomstående eller om den bara får användas av familjen… Här i detta fotogalleri syns bilen. http://www.timopyykonen.com/gallery/?f=8166 Fin eller hur?! Ja, och du skall förresten fotografera på vårt bröllop också och det gläder jag mig väldigt mycket till. Du är så duktig 🙂

  2. Jag kan kolla med Jonas om han hyr sin knallröda Kupla som bröllopsbil, kunde vara en blickfångare..årsmodell ca 1960..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s