Downton Abbey.

  Ni vet ibland när folk kommer och berättar om nån ny teve-serie dom hittat som är sååååå bra och man orkar inte lyssna för man vet att man ändå inte förstår storheten förrän man tittat själv? Just så har det varit de senaste året när jag hört om folk som jublat över Downton Abbey (Inte downTOWN som jag trott i två år). Jag har inte orkat ta tag i det hela faktiskt. Varit minst sagt ointresserad och inte brytt mig ens lite.

Men så låg jag på soffan i söndags i den allmänna slut-på-helgen-misären och råkade titta på cirka en kvart av det här programmet. Och vet ni vad, det är så sjukt fantastiskt jäkla jättebra! Det bästa som hänt på teve sen Mad Mens säsong fem drog igång eller när Suits meddelade om fortsättning. Och nu vet jag att ni inte orkar titta ens en minut bara för att jag säger det men jag lovar, ge det ett avsnitt och ni är fast. Älska, älska, ÄLSKA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: