Regnet, det där förbannade regnet.

Vädret idag är ganska bedrövligt. Jag har sovit ungefär fyra timmar för jag har legat och vänta på att smattret på rutan ska tystna.Det går INTE att fota studenter ute när det hällregnar och leker monsun. Så klockan halv sju imorse började sms:en droppa in och innan halv åtta var redan två fotograferingar uppskjutna.Lider med mina objekt som tar sig tid till frissa och sminkningar och fan och hans moster och sen sätter den här finska sommaren stopp för all form av förevigande av detta. Nå, klienterna tog mindre stress än jag så vi hoppas att nästa vecka bjuder på lite normalare förhållanden. Har en stackare inbokad senare idag så vi får se hur det går med honom. Med den här takten blir det en uppskjutning till.

Blir således innejobb idag. Och med det kan vi titta på lite mindre regntunga bilder, Matti 1 år.

1 Kommentar

  1. Elisa skriver:

    Jeeey!! Vad fina bilderna blir! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: