Torsdag.

Eftersom vi har så brist på sysselsättning hemma just nu (Ironi. Jättemycket ironi.) så tvingade jag iväg Mavve med mam och pap till stugan där han skulle hämta hem ett nytt matbord till oss. Bordet och stolarna gör ingen nytta på ön längre så dom får flytta hem till os. Vårt gamla bord har sett bättre dagar. Ena stolsryggen ramlade av här för nån månad sen. Tjoff, så ramlade den av. Och ytan på bordet ser ut som någon våldfört sig på det (that would be me, som har fotat bebisar i låda där. Ooops.) Så min grekiska arbetskraft fick tillbringa en stund på kvällen med att skrapa ytorna så att vi kan måla om skiten i helvitt. Såndär björkfärg är inte min grej. Mamma såg vemodigt på när han började slipa på dom, det var nästan lite sorgligt, tyckte hon. Den grekiska arbetskraften var också lite sliten efter avklarat uppdrag.

Sen åkte vi till stan och pantade flaskor för närmare femtio euro. Normalt beteende hos oss på helgerna tydligen. Mysigt att röra igenfimpade brukar som stått på en polleninfekterad terass i en månad. Mmmmm…. Så, ja nu har jag då ännu ett projekt att ta itu med då alla stolar ska målas. Men kanske det blir bara bra att göra nåt annat än fippla på datorn hela tiden. Lite pausunderhållning sådär.

För övrigt så upptäckte jag just att jag idag klätt mig som amerikanska flaggan. Nätt. Kanske jag imorn klär ut mig till Brasilien eller nåt.

2 Kommentarer

  1. ÅÅh, vilket bord&stolar – blir nog fint-fint när det är klart!! 🙂 Man måste ju visionera slutresultatet så känns det inte såå jobbigt! Ha en bra dag*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: