Voffel & Kaffeli.

Anki Bagger tog med mig till det bästa som hänt Ekenäs sen Mosn Boman, nämligen Voffeli & Kaffeli (eller var det tvärtom?)! Hursomhelst, dom serverar ENBART vofflor! Våfflor med skagenröra, lax eller varför inte hederliga våfflor med jordgubbar och grädde. Anaggi, det var hurja.

5 Kommentarer

 1. Mixi skriver:

  Hej, pa tal om tennis. Nar vi kommer hem tankte jag inviga G i harligheten known as Stockholms-kryssning. Du som akt alla batar, vilken ar bast from Hesa om man vill ha liite klass o inte bara karaoke? Kram

  • NinaFotograf skriver:

   Det finns ingen klass på en Sverigebåt. Men om man MÅSTE så är ju Symphony eller Serenade dom två som ser lite anständiga ut. Och maten är ju bra. Sen vet jag inte alls hur det är med dom där Birka-båtarna? Ens hur dom går, men har för mig att dom är lite mera classy.

 2. Maria skriver:

  Var, var?? Jag vill också gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: