I lust och fägring stor.

Den blomstertid är på rusande intåg. Oj, hur jag brukade älska den här sista veckan innan skolan äntligen tog paus. Det kändes liksom i hela luften allt det där som låg framför en. Allt är grönt och det liksom doftar av syrener och förväntan. I år är det tio år sedan jag tog studenten. Det känns helt sjukt. Riktigt, sanslöst sjukt. Vart for dom tio åren? Via Borgå och in i en svensk dimma i fyra år. Hem tillbaka till jobb och vuxenliv. Sambo och en gräsmatta som ska klippas. En konstant längtan till utekvällar och hysteriskt dokande har blivit ett akut behov av havsluft och tysta nätter på en ö. Och det är väl så det ska vara. Fint.

Det sköna med de här tio åren är hursomhelst att kidsen blivit så mycket mera avslappnade till foton och hur man gör sig bäst på bild. Hade en diskussion med Lina som jag fotade för några dagar sen kring det här. Att bloggkulturen avdramatiserat hela kameran och att ungarna numera inte tar så mycket stress av att ställa upp på bild. Och det är minsann skönt. Hela veckan lång fortsätter jag med dom här fotograferingarna och annat smått och gott. Jag har tio fotograferingar inbokade på inkommande sex dagar. Jag har EN dag som frilansdag. Matematiken går ju aldrig ihop men det ska nog gå. Åtminstone låtsas vi.

Lina, i sin exceptionellt tuffa dress. Nice!

2 Kommentarer

  1. miilo skriver:

    vet känslan att pressa in en massa studenter i schemat, har också haft en hel massa på gång.
    De här bilderna var jättefina och lycka till med resten av fotandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: