Saker jag gjort senaste veckan:

1.Klappat på Robins kattungar. Hur kan kattungar vara sådär fasligt söta?

2. Åkt ut på roliga jobb i skärgården. Inte helt fel att få betalt för dylika arbetsinsatser.

3. Byggt växthus. Eller ja, jag har staplat ett antal gamla fönster mot väggen. Där stannade processen upp.

5. Lekt pigg på jobbet efter typ tretton minuters sömn under natten. Ljus är roligt.

Förutom det så har jag då jobbat. Och jobbat lite till. Kul va? Jag är en så sjukt fascinerande person för tillfället. Därtill så har jag nu plockat bort ”Follow”-fliken på alla wordpressbloggar jag följer. Blev helt sjukt stressad av mängden mejl som droppade in när folk uppdaterade så nåt fick lämnas bort. Nu för stunden iaf. Så bloggar läses ytterst sporadiskt. Har ingen aning om vad folk har på hjärtat för tillfället. Det enda jag själv har på hjärtat är fett, av all glass jag konsumerar. Jag tränar ungefär så mycket att jag går in och ut ut huset för att titta i postlådan ibland. Det ska åtgärdas nu bara maj är över. Och det är inte nåt jag säger bara för att skjuta på misären, nej det är faktiskt så att jag har ungefär en kvart ledig tid per dygn just nu och den kvarten vill jag bara ligga i mörkt och tyst rum och känna att jag andas.

Är dock rädd för att sticka ut och jogga, för jag vet att det kommer att bli hemskt. Det är det alltid efter ett uppehåll. Men har nu köpt en turboblender så att jag ska kunna fixa lite trevliga smoothies istället för glass så att man lite lugnar sig i sin jäkla sockerhets. Invigdes igår. Så. Jävla. Bäst. I sommar blir det daiquiris åt folket! (På tal om att dra ner på sockret liksom.)

12 Kommentarer

 1. Mixi skriver:

  Jag svär att jag rör på mig mindre för jag har tom fått en finne på skinkan pga allt sittandes, mysigt. Hahaha

 2. Mixi skriver:

  Jag vet, tyckte det såg lite lustigt ut då jag skrev det, borde bara ha sagt röven rakt ut:)

 3. Mixi skriver:

  Haha, hej huippi sång: Matt Corby Brother. Vet int om ni har hört den men I löv it. Vet int hur man delar med sig på Spotify?

 4. Mixi skriver:

  Ok, jag har en lista som heter new, kan du se den eller måste jag göra nåt för att den skall synas?

  • NinaFotograf skriver:

   Jag ser en lista nu som heter Chill. Men där finns en knapp uppe i högra hörnet när du har listan öppen. Där kan du klicka Share åtminstone, o då kan du skicka listan åt mig.

 5. Mixi skriver:

  Tror att jag skicka new till dig?

 6. Karin skriver:

  Ja voi huhhu. Tror du jag har sprungit mycket med mina nya skor? Nej just det. Problemet är att det är så mycket pollen att jag typ storknar om jag anstränger mig utomhus. Går ju förstås att träna inne också – men det är ju så jävla svettigt nu. Ursäkter, ursäkter. I morgon ska jag träna ett pass med Jillian Michaels, så var det sagt vilket betyder att jag måste göra det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: