I’m still here.

Jag finns ännu. Trots att jag inte är de alertaste av personer för tillfället. Ibland får jag för mig att jag äger en grön Mazda istället för en champagnefärgad Nissan och står där på diverse parkeringsplatser och rycker i obekanta dörrar. Och titt som tätt så ställer jag in glasspaketen i kylen istället för frysen. Och andra gånger lägger jag ner handskrivna shoppinglistor i kundernas paket istället för fakturor. Men jag finns. Maj är en alltid en helvetisk månad, firma eller ej. På mitt vuxna jobb går alla i bitar då en 40-sidig sommartidning ska produceras vid sidan om allt annat. Slitage är termen som mest beskriver läget just nu.

Hur har ni haft det då? Själv så hinner jag träna noll just nu och det gör mig mest frustrerad tror jag. Borde ju göra Plankan dygnet runt om jag ska kunna göra min chin-up här innan nyårsraketerna skjuts igen. Dessutom tror jag att det är läge att sluta småäta godis under sommaren. Glassen skippar jag inte, men godis och bulle kan jag gott leva utan. (Säkert glassen också men inte är jag helt från vettet heller).

Nå, men håll ut ett tag till så börjar det snart vara lite trevligare här igen. Här är ungefär kontentan av det jag gör för tillfället:

Ju mer jag tittar så desto starkare känns det som att hunden just äter bebisen. Måste ta en paus tror jag.

4 Kommentarer

  1. maria skriver:

    det var min första tanke, att hunden snart hugger in på sitt byte. men huj. annars söt hund. och söt baby. men tillsammans… 😉

  2. Dudy skriver:

    Dina bebisfoton du har laddat upp här på bloggen är ljuvliga!! De ger mig bebisfeber, inte bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: