Lumix.

Har köpt en ny pocketkamera. En Panasonic Lumix med Leica-lins. Har helt frångått alla mina principer då jag inte köpte en Canon. Har aldrig ens ägt något annat, trots att jag nog testat tiotals. Men Leica-linsen var liksom den avgörande faktorn. Och en stydig display och en kamera som inte känns som om den ramlat ut från första bästa Kinderägg. Vi får se hur nöjd jag är efter ett tag då jag testat den lite mera omfattande. Den är brun inser jag nu dessutom. Random.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: