Stuff.

Nu har vi äntligen inlett grillsäsongen med stil. Vad som skulle bli en lite lugn kväll ett par personer blev ett grilljippo som slutade kring 3 på lördagsnatten. Jag tror vi var nästan tjugo personer på plats dessutom. Det är kul att folk vill umgås. Både Linda och Elin var på plats så det snackades ju en del jobb och firmastuff men inte sådär galet mycket så att det blev irriterande. Snarare var det ett stilla konstaterande att alla har bråttom och att det flyter på. Kul! Dessutom fick jag inviga mina nya ljusstakar! Eller ja, ljusstakar vet jag inte om vi ska kalla dom. Bad Mats kapa bottnet av min samling Alko-skräp och det här blev resultatet. Nöjd!

Helgen var ju och så vemodig och vacker då min mofa vandrade iväg till till den sista vilan. En fin liten jordfästning hölls i Karis kapell och så var det minnestund efteråt. Anki sjöng så fint att vi alla satt där och grät och det hela var hemskt sorgligt. Men fint som sagt. Tror mofa hade varit nöjd. Och nu sitter han nog nånstans med sina hundar och skriker åt mopedisterna som inte kör som folk. Vila i frid.

Den här sjöng Anki på min begäran (egentligen världens mest romantiska låt men tyckte ändå den funkade i sammanhanget):

Fred Åkerström – Jag ger dig min morgon

6 Kommentarer

 1. Mirjam skriver:

  Oj vad fina vinglas-ljus! Hur har du gjort? Eller kanske dom är köpta? 🙂

 2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  tack snälla att fi fick koma igen! kommer ta sjutton år att gottgöra för alla gånger ni ordnat 🙂 Jättekiva. Å ja antar att vi ses på helgen igen 😀 Dö-avundsjuk på lyktorna oxå (blir dom stulna så vet du vart fom har fari)

  • NinaFotograf skriver:

   Ja-a, på nytt på lördag igen. Ska du fara o sola ti Sjundeå? Har en känsla av att kvällen hos oss blir hemskt mansdominerad så vore trevligt med lite stöd:)

   • elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    sku gärna koma ti sjundeå men jobbar på lördag ti kl 14 – vakio :/ SISTA lördagen för den här sommaren dock, så jag står ut 😀 kommre nog gärnam ed på lörda, även om jag eventuellt agerar kusk. Får si hu fiilisen e. Har sjumiljoner kilo jobb som vanligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: