Åter.

Först, ett stort tack till alla som varit så glada för lördagens prestation! Min pappa hade tydligen skrattat sig fördärvad när han såg rullstolsbilden. Det gjorde även hela redaktionen på Ulricehamns tidning i Sverige, där en av mina polare jobbar. Jag har själv också skrattat hysteriskt åt hela eländet den här veckan. Mår riktigt bra nu faktiskt. En sten har liksom lyfts från mitt bröst och jag kan äntligen gå vidare och inte tänka så mycket på nått långlopp som måste hinnas med. Nu ska jag bara njuta av träning, inte känna att jag måste prestera. Det är gött det. Kändes så otroligt skönt att simma morse. Ingenting gör ont mera och jag är återställd. Sköna tider.

Nu är det full fokus på firman igen. Den här veckan har jag slitit som ett djur för att få iväg folks printar innan morsdagen. Gått ganska bra. Dom som ska postas är iväg och dom andra kan jag dela ut här på hemmaplan. Inte så mycket släpar mera, bara dom som fotades under helgen. Och jag har förvarnat alla att det tar tid just nu. Men folk är snälla och håller ut. Tack. Försöker få detta undanstökat nu, för efter att ha enbart fotat bebisar och småbarn så drar studentrumban igång om ett par veckor. Blir roligt med såna bilder igen, man orkar liksom igen då man inte gjort det på ett år. Är peppad!

Bifogar en bild som Mats fotade i ett ögonblick av ren eufori i vintras: Lonkero och kaptensmössa. Livet när det var lite mera rock n’ roll, och lite mindre rullstol och skavsår.

4 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Väldigt glad att du är på bana igen! Springa ska man ju göra för att det är kul – att det sen gör lite ont ibland får man ta, men rullstolar är big no-no … 🙂 Får väl se hur det går för mig i övermorgon, just nu känns det rätt utopistiskt att jag ska stå på en startlinje, men utklädd till muffins eller nåt kan ju vad som helst funka.

  • NinaFotograf skriver:

   Du kommer att fixa det där lätt som en plätt! Du sprang ju och var lycklig hela förra lördagen så nemas problemas för en glad svedupelle:) Men kanske du skulle klä ut dig till en sparris eller nåt? Och promota Sprout lite.

 2. Liza skriver:

  Grattis till att du tog dig igenom! Vilken kämparanda! Man blir riktigt rörd! 🙂
  Vill du springa igen eller lämnade löparglädjen ute på HCR-banan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: