I am job.

Efter onsdagens jobbmaraton då jag jobbade från 8.30 till 17 på Västis och från 18 till 22.45 med egna jobb så har jag äntligen kommit ikapp arbetsmängden. Endast två oredigerade jobb kvarstår och typ tusen printar att skriva ut och sen att vänta på dom stora utskrifterna som jag inte kan skriva ut själv. Håll ut, folks! Hurra! På söndag har jag två nya så man måste liksom försöka hålla tempot. Blir sanslösa timmar jobb att catcha upp om man inte gör lite hela tiden. Det märks att morsdag närmar sig, folk vill ha bilderna fort så dom kan ge bort presenter. En fin idé, tycker jag.

Hade den fina Emma nummer 2 på återbesök för några veckor sedan. Senast vi sågs var hon en väldigt liten sak som vi kunde placera lite hur vi ville och hon hängde glatt med. Ettåringarna är inte lika lättflörtade men blev så fint så, fint.

BildEmma 2011.

BildEmma 2012.

1 Kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: