Asics.

Bild

Har hittat min nya drömsko. En Asics Gel DS. Har redan varit och provat den och smygförälskat mig lite. Men väntar ändå tills morsdagen då Asics har nån slags testpatrull i Elmo Sport i Karis. Där finns fysioterapeuter som kollar på ens fötter och ger en råd. Tyckte dessutom att skon ser rätt så fin ut, inte bara skön på foten. Mattias i butiken tyckte att man inte ska bry sig om hur dom ser ut, bara dom är rätt för en. I beg to differ, om jag ska slänga ut 150 bagis på lite svettiga dojor så ska dom fanimej vara snygga också.

Vad springer ni med?

12 Kommentarer

 1. Karin skriver:

  Ett par utslitna Asics Gel 3000 som jag har varit supernöjd med. Egentligen de skor jag joggat mest ”på riktigt” med. De två senaste vintrarna har jag också kört med Asics Gel Arctic. Jättebra dubbar som man kan skruva loss och byta ut om det behövs. Så jag gillar Asics och tror hårt på att DS också är en bra sko. Själv har jag ju som sagt gått och beställt ett par egendesignade Nike Free Run 3 Hybrid iD. De lär ska levereras på onsdag, ska bli spännande att se hur de passar och hur de ser ut.

 2. Laska skriver:

  Ser prima ut, har sprungit under åren med alla märken som finns och för tillfälle med Asics Gel Kayano 17..du kan knappast gå fel med Asics..

 3. ika skriver:

  Jag har också Asics! Mina blir dock väldigt varma. Eventuellt borde jag haft en mindre storlek ifall det är så att jag glider i dem medan jag springer (eller ja! sprang)

 4. ika skriver:

  Och förresten, lycka till imorgon!

 5. Mathias skriver:

  Ja säger som ja ha sagt, vill du springa med ett par jättefina skor som dina fötter o ben blir sjuka av eller vill du ta ett par mindre fina skor som dina fötter och ben mår bra av! Nu råkar ju DS Trainern vara både bra och snygga med så du har ju tur i detta fall! Kliniken e på lördagen den 12.5 mellan klockan 10-14 så alla dit!

 6. Elin L skriver:

  Håller helt med dig Nina. Jag har sjukt svårt för att köpa ett par ”fula” löpskor. Är kanske inte alltid lätt att hitta både sköna och snygga skor men den som lätar den finner. Vi får ta tränings dejt när jag är hemma, kommer till Sjundeå cup och blir hemma i evigheter.

 7. annamarkelin skriver:

  Springer i EXAKT de skorna – och deras äldre syskon. Världens bästa sko.

 8. lindasjoblom skriver:

  Mizuno Wave Rider 15, bästa skon jag nånsin haft! Superlätt och sitter väldigt bra på foten.

 9. Nicka skriver:

  Ha haft problem med skavsår förrut, men hitta förra sommaren märket som passar mina klövar: Brooks, Är så plattfot på ena foten att t.ex asics sömmar på insidan av skon gjorde fula skavsår i hålfoten. HCR undanstökad å inga bekymmer nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: