Yadyada.

Gomoron, gomoron. Finns väl inget härligare än att starta dagen med 45 minuter simning tätt följt av morgonbastu. Och sen en nybakat karelsk pirog på det. Inser ju själv att jag låter lite oroväckande mycket som Blondinbella när jag skriver såhär. Men faktum kvarstår, bästa bästa sättet att börja dagen. Dessutom hade jag Anki Bagger med mig idag.

Under de där tysta minuterna morse när jag susade fram där i bassängen som en strandad saimenvikare så tänkte jag på följande saker:

– Hur arg jag är på min läkare som behandlade mig i måndags. Först och främst skulle det inte göra ont. Det gjorde så införbannat ont. Och sen skulle min fot vara ok redan dagen efter ”oooo ja, det kan sticka lite samma kväll ännu men sen är det nog ok att springa igen.” Nå, hon ljög. Idag har det gått fyra dagar och jag har ännu svårt att ens gå normalt. Piss.

– Hur helvetes lite socialt liv jag har för tillfället. Mitt närmaste förhållande heter Spotify. Greken tränar innebandy mer eller mindre fyra dagar i veckan, och jag jobbar mer eller mindre sju dagar i veckan. Lägg på en Champions League på det och du har en dysfunktionell enhet där man ses ungefär en kvart varje dag. Gött. Inte. Alls.

– Jag behöver en hobby. Jag gör inget annat än jobbar och tittar på en film eller två ibland. Joggar när kroppen inte har brutit ned mig igen. That is it. Det är mitt liv för tillfället. Varje normalfuntad människa förstår ju att detta är ohållbart. Men vad ska jag hitta på? Börja snickra? Rida ponnyn? Starta upp en newfoundland-kennel? Måla korgar? Lära mig baka bullar? I don’ know. Förslag? Nån som har nån rolig kurs eller hobby på lut? Hit me.

– Om några dagar åker jag till Sverige till Karis-kollektivet. Detta gör mig lycklig. Punkt.

3 Kommentarer

 1. Katarina skriver:

  …försöker hitta några tröstande ord…men du har haft en hel del den senaste tiden, så inte konstigt att det känns sådär… bra med Sverige-resa!!
  Och jag vet inte vad läkaren gav för behandling, men liiite grann orealistiskt att lova förbättring sådär snabbt… Pröva med Raseborgs- eller OMT-fysio?
  Men en härlig start på morgonen hade du!!

  • NinaFotograf skriver:

   Nej, det var inte fysio som jag alltså syftade på. Var på en såndär mysig behandlig för att frysa bort en knöl under foten, inte något med musklerna att göra. Utan rent kosmetiskt. Nej nej, fysion på RK-Fysio har varit super så där trivs jag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: