I’m back with a vengence… eller med en Jopo.

Att cykla och fota sig med en Iphone samtidigt… vackert.

Massage efter träning, göttmos.

Tänk att lösningen på ett jävligt bitterfittigt humör var så enkelt som… *drumroll, please!*… MOTION! Tjohooo! Var så himla deppad idag och kände mig värdelös på allt och tjockare än vanligt och bitter på fina vårkläder att när jag kom hem så fick jag nervsammanbrott och hoppade iväg på den nytvättade Jopon och spurtade ut på landsbygden med galet hög musik i öronen. Cyklade som en seppo och hälsade på alla stackars bönder som jag mötte där ute på vischan. Och det var så förbaskat skönt! Ren eufori! Efter avklarade sjutton kilometer (inte så tungt på cykel, ni som tycker att det låter långt) så stack jag till bollhallen och crashade Elit-flickornas cirkelträning. Lyssnade på Greken som drev på dom stackars barnen som en pitbull. En bra och konstruktiv pitbull, men hursomhelst. Kämpade med och det kändes riktigt bra. Efter avklarat pass kom Laska fram och frågade om mina bens tillstånd och erbjöd sig knåda på musklerna lite och trots att det gjorde lite ont (inte i närheten av fysion för en vecka sedan, men lite knip) så var det riktigt behagligt nu. Imorn blir det fysio på RK-Fysio så då får jag ta lite tortyr igen och hoppas på att allt reder ut sig någorlunda tills nästa helg. Håll tummarna.

Sen när det här är avklarat så ska jag fira med ett par nya skor. Nu har två snubbar på lika många dagar rekommenderat Asics nya doja till mig. Nu måste jag dessutom köpa såndär sko med stöd eftersom jag börjat springa som en seppo här under året tydligen. Laska menade dessutom att mina fina Nike Free säkert funkar fint på korta rutter där kring fem kilometer men ska jag börja springa långpass så ska jag nog springa med nåt som har lite sula. Är för tung för mina skor helt enkelt, och det har jag ju insett nu när fysiomannen visade hur mina fötter lutar.

Så, skotips?

2 Kommentarer

 1. Antte skriver:

  Skotips beror sååå mycket på hurdan fot du har, pronation eller inte? Nike har jätte bra löpskor som stöder bägge och Asics löpskor är grymma. Bra springskor kostar gaska mycket men det är de värda. Be försäljaren att rekommendera utgående från dina behov. Du borde skaffa dig en sko med ordentlig shock-observer nu när du springer långa sträckor! Kör hårt! By the way, inte bra tid att dra över sig en flunssa såhär en vecka före LOPPET. Urk…

  • NinaFotograf skriver:

   Nå, tydligen har jag utvecklat pronation. Så roligt. Nej men skämtåsido så ska jag faktiskt fara till Elmo i Karis här inom maj månad då dom har Asics på besök samt tre fysioterapeuter som ska få utreda mina behov lite. Lite for dom jobba innan jag köper skor för 150 bucks:)

   Och hoppas din flunssa går om! Ska nog försöka springa jag också, bara benen känns bra nu dagarna innan. Håller tummarna för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: