Jag mår skit. For reals.

Har haft ett par värdelösa veckor nu. Främst fysiskt. Och sen kom ju det här med mofa ännu, som en extra boost ner i det svarta hålet. Har haft grymma problems med mina ben. Var på fysio där massagemannen konstaterade att mina vader är extremt spända, vilket leder till otrolig muskelvärk. De inre vadmusklerna på det högra benet var helt hopplöst sjuka och när han masserade dem så trodde jag att jag skulle dö, så ont gjorde det. Såg helt slagen ut när jag var klar med behandlingen, smink över hela fejset. Kallsvettig och yr. Denna misär, ett resultat av överansträngning och dålig stretch. Tack till mig själv bara. Jävla bajs. Sen lyckades jag springa rakt in i vårt svinvassa vardagsrumsbord med smalbenet före så att jag faktiskt såg stjärnor, så asigt var det. Så benen mår prima. Och avslutade det med en stelkrampsspruta igår som börjat göra ont idag. Det följt av en annan otrevlig behandling hos doktorn som gjorde att jag inte kunde gå normalt på hela gårdagen, smärtor hela kvällen och fortsatt misär idag. Och imorse hade min rygg låst sig. Alltså, vad ääääääär detta?!

Nu skulle det liksom få räcka till. Känner så jävla olust nu att springa HCR om mindre än två veckor. Allt bara skiter sig och jag känner mig uppsvälld och irriterad då jag inte kommer iväg och röra på mig. Jag är en sann glädje att dela hushåll med just nu. Vill bara skrika och gnälla och vara barnslig. Men annars går det bra. Gah.

14 Kommentarer

 1. kristeleriksson skriver:

  Känner minsann sympati för dig, för vet av erfarenhet att vadmassage är tortyr:S. Hoppas det fysiska blir bättre. Kanske en kanon vappen släpper lite på stressen:)

 2. Linn skriver:

  Ja fy fan, det där lät verkligen eländigt. Hoppas allt löser sig på nåt vänster! Stor cyberkram.

 3. Maria skriver:

  Har också det tufft just nu. Ta lenkkitossorna med över vappen visiten så ser vi om vi kan (snarare fixar..) klämma in åtm en länk.

  • NinaFotograf skriver:

   Sjuka ben eller? Kan nog bli lita tajt med länk eftersom vi stannar knappt ett dygn, men man vet ju aldrig:)

 4. annamarkelin skriver:

  Nina – börja med att lägga HCR åt sidan, i tankarna. Löpningen ska inte orsaka knut i magen och stress, det är inte det som är meningen! Du klarar HCR om du är frisk i benen, kondisen har du. Men inte fan är det loppet så viktigt – du har ju redan bevisat för dig själv att du kan springa och få bättre kondis. Fokusera på rätt saker och inte på sånt som gör dig lessen eller stressig. Det kommer fler lopp, du kommer att vara ännu bättre förberedd. Kroppen ska man vara rädd om, den kanske säger att det är lite mycket av allt just nu?
  Ta en timmes simning idag om du kan och rensa huvudet. Om det är till nån tröst så är mitt ben också sjukt, så vi kan sura tillsammans 🙂 eller så kan vi göra sånt som vi mår bra av! Simma och bada bastu är väl rätt bra?

  ta hand om dig. På lång sikt.

  kram

  • NinaFotograf skriver:

   Allas ben är ju sjuka nu känns det som, där får alla nu som säger att vi som springer är dumma i huvudet:) Avvaktar som sagt med HCR nu tills dagen innan så ser vi om jag lyckas ta d på talang sen:) Men tack för all pepp! Känns bara så jävla misslyckat, när vi båda kämpat så. Känner mig som en failure. Poop.

 5. Katarina skriver:

  Anna hade kloka tankar o råd och jag är också på samma linje!! Jag känner igen känslan från ifjol och det är allt annat än lätt!! Men då man tränar mycket så kommer det motgångar och som nybörjare får man försöka lära sig av dem. Och så lär man sig attt bli ödmjuk också, för det är verkligen inte bara fast i ens vilja, kroppen vill inte alltid som man vill. Man får pröva sig fram vad som är rätt för ens egen kropp och det är tålamodsprövande!!!! Men det blir nog bra!! Ta det lugnt nu och låt benen vila och ta emot alla råd du kan få!! Sköt om dig!!! Kondisen försvinner ingenstans på 2 veckor!!
  Simning o bastu låter avslappnande!!

 6. Mixi skriver:

  NINA, du har varit sa inspirerande att jag igar helt frivilligt steg upp klockan 6 och for ut pa spring!! Lider idag som en stucken gris med stela ben men fortsatt inspirera, jag vill ocksa kunna springa 16km sa dar bara!!

  • NinaFotograf skriver:

   Oh. My. God. I’ve created a monster! Jag har aldrig sett dig jogga, inser du det? Bara springa och gå emot stolpar och saker. Impad impad IMPAD!

 7. Mixi skriver:

  Det var inte en skon syn kan jag lova dig. Nu har jag tyvarr drabbats av the man-flu och kan knappt ta mig ur sangen men lovar att jag ska jogga massvis sa fort det gatt om. Gordon satte ett bra band pa min ipod som var bra att springa till ”We were promised jetpacks” heter dom. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: