Skål!

Mikko Sipola vann the Voice! Det var ju roligt. Har sett Mikko live många gånger under årens lopp och varje gång har jag stått där och skrikit honom i örat ”spela Bruuuuuuce…. spela BRUCE!” Oftast gör han det till slut för jag är så jävla enerverande och typ alla trubadurer spelar ju Bruce så det är helt onödigt att stå där och jama.

För ett par år sen spelade han på min gode vän Renjas bröllop med sitt tremannaband. Det var ett jävla drag. Det sista jag minns från den festen är när Greken står och letkajenkkar med Renjas typ 70-åriga farsa till tonerna av Bryan Adams by Sipola. En fantastisk kväll på ALLA sätt. Men jo, huippu trubadur och vad är bättre än att avsluta med ovanstående mans favoritord och pose: SKÅL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: