Sound of Mark.

Ikväll ska jag iväg och titta på Mark Levengood. Roligt! Jag har egentligen inte en aning om vad det hela handlar om, och har inte hunnit ta reda på så det är ju lite spännande i sig. Mamma frågade om jag var intresserad, så sa självklart ja. Pappa och Greken får finna sig i att släpas med. Tror inte ens att pappa vet att han ska med, vi brukar inte informera honom om alla detaljer. Han glömmer ändå på en kvart vad man sagt.

Känns som att jag inte gör något på fritiden mera, kanske främst för att det begreppet inte existerar just nu, så allt avbrott från jobb är välkommet. Är i slutruschen nu med att färdigställa tre jobb som ligger och väntar innan det kommer nytt på helgen så ni som sitter och väntar: det kommer, det kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: