Ben-misär.

Just nu är inte löpningen sådär jättekul, hörni. Fick akuta smärtor på insidan av smalbenen igår när jag var ute på ett pass. Klarade inte ens av fem kilometer innan smärtan blev så jobbig att det gjorde ont att överhuvudtaget ta sig framåt. Varje steg var ren misär. Kändes som om någon hade slagit med hammare över smalbenen varje gång foten slog i backen. Coach ringde och var orolig och rådde mig att kyla ner benen ikväll och inte jogga förrän värken släppt. Att jag nu antagligen dragit på mig en liten benhinneinflammation eftersom jag ökat träningsmängden en hel del. Jovars. Mysigt.

Vilken kul sport detta är då! När kondisen är under kontroll så far resten åt helvete. Snart får man väl flunssa och vattkoppor eller nåt annat satan ännu. Fungera, ben! FUN-GE-RA!

5 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Ja, för Den Allmänna Galenskapen lider vi ju redan av så den kan vi inte få en släng av.
  Ring fysion. Pronto.
  Å du – vila i det här läget gör mer nytta än några extra km.

  /coachen.

 2. Elisa skriver:

  Oj nej! Jag och mitt lata arsle har följt din springomania med skräckblandad fashination, kan för mitt liv inte förstå hur du orkar! Och om man är så jäkla envis och hurttig och bussig (som sysslar med sån självtortyr) så är det jättejätteorättvist att få krämpor för det! Så himla dumt! Heja Ninas ben, skärpning!

 3. malin skriver:

  jag har lidit av benhinneinfl. sen ja va 15. hemskt! så viiila, för annars kommer de tillbaka igen! hoppas du slipper det fort, och att det hålls borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: