Nu är det klippt.

Före.

Efter.

Klippte håret av mig igår. Schöööönt. Skulle jag nu inte bara ha utväxt som en seppo så skulle det ju nästan se riktigt fint ut. Måste färga håret. Och självklart var det Angelina som klippte. Huippu!

Sen undrar jag en annan sak, är det nån därute som ska springa HCR den 5 maj? Och som ska springa det i sköldpaddstempo? Börjar bli lite nervös över det här nu, måste få lite springsällskap. Om inte på fältet så i öronen. Har nu lyssnat på alla vettiga podcasts jag känner till och just nu överväger jag skarpt att ta ner en ljudbok. Om nån nånsin undrar om det är en bra idé att starta upp en fotostudio och samtidigt försöka springa sig i maratonform, så kan jag meddela att det är det sämsta beslutet i mannaminne. Men nu är löftet gjort och det ska springas ända fram till mållinjen. Men sen, sen ska jag inte åta mig ett enda jävla projekt på typ ett år. Firman ska vara numero uno, allt annat får vänta. Basta. Börjar jag snacka om nån sånhär galenskap igen så stoppa mig för guds skull. Just do it!

16 Kommentarer

 1. Linn skriver:

  Helt SUPERFINT!

 2. annamarkelin skriver:

  supersnyggo! Jag springer gärna med dig – i vilken fart som helst.

  • NinaFotograf skriver:

   Thanks, coach! Men du springer ju som en crazy person:) För övrigt så hade jag världens sämsta pass idag, mina ben har aldrig ömmat så. Fyy… ska berätta närmare senare.

 3. ika skriver:

  Fint Nina. Utväxten ser jätteljus ut ju.

 4. Maria skriver:

  liiiti bossit!

 5. Katarina skriver:

  Jo, här är en annan ”sakta men säkert” som också är på väg till HCR. Träningen blivit sisådär så det känns lite tveksamt o sällskap skulle vara helt kul.

  • NinaFotograf skriver:

   Men kul! Vilken startgrupp är du i? Jag är i den nästsista…

   • Katarina skriver:

    Samma här :). Klarar jag den tiden är det dunderfint, men nöjer mig om jag kommer igenom o mår bra. Trots olika start-tider så blir väl början extra långsam har jag förstått pga folkmängden, så det blir en bra uppvärmning :).

   • NinaFotograf skriver:

    Har samma mål, ska komma stående i mål:)

 6. Camilla skriver:

  Jag ska springa HCR, också i nästsista gruppen. Frågan är om jag ens kommer på 2.20, just nu tvivlar jag lite. Men nångång ska man väl testa & fördelen är ju att man kan väl bara bättra nästa gång!

 7. Katarina skriver:

  P.S Trodde jag var i nästsista startgruppen, men min anmälda tid på 2:20 har satt mig i den sista startgruppen ändå. Hoppas dina ben återhämtar sig!!!!

  • NinaFotograf skriver:

   Just så:) Nå vi ses hursomhelst säkert där. Mina ben ska på fysio idag, så får se vad domen blir och om man klarar av långpasset på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: