Good shit · Jobb eller jobbigt

Magic.

Folk tror jag skämtar när jag säger att jag vill att bebisarna ska vara yngre än två veckor för de finaste resultaten. Men som i fallet Bruno här, så ser ni varför jag vill ha det så. Fyra dagar gammal, stencoolast i stan. Så. Sanslöst. Fint.

3 reaktioner till “Magic.

  1. Superfina bilder! Får lust att skaffa ett till barn bara för att du har så fin rekvisita till bilderna 🙂 Men jag vet inte. Sen å andra sidan skall man ju vara gravid 9 mån och genomgå en förlossning. Så vi får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s