Och vinnaren är…

Den grekiska Fru Fortunan drog lott bland med alla fyrtionio namn igår kväll och den här gången gick Annika segrande igenom. Hurra! Grattis! Vinnaren meddelas personligen. Tyckte ni alla hade helt sjukt bra motiveringar till varför ni skulle vilja vinna och det var så himla skoj att se hur mycket kärlek det finns i världen, då nästan alla ville ge bort bilder eller fotograferingar för att glädja nån annan, eller för att få upp bilder på väggarna som man kan bli glad av. Foton rockar hårt. Och om ni inte vann nu så ska ni inte bli helt deppiga. Lovar att lotta ut en keikka igen eftersom intresset var så stort. Trevlig fredag, folks! Trots att det är den trettonde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: