Sjukt många!

Fear not, jag kan ta vettigare bilder än såhär.

Men guuuud vad många ni var som ville vinna då! Nu får jag dålig fiilis när jag måste göra nästan femtio personer på dåligt humör. Men håller ut på det beslutet tills imorn bitti. Ska dra en vinnare ikväll och sen meddelar jag hur det gick på fredag. Före det ska jag springa intervaller. Tjoohoo!! Vad roligt det ska bli! (tror ni min tränare gick på det? Inte? Ok då.) Alltså, om ni ser nån som skriker svordomar på Karis sportplan ikväll så är det bara jag. Eller better yet, det är nog bäst om ni inte alls är i närheten av den planen. Det är så himla ocharmigt att springa runt där i racerfart och svära och ha dödslängtan.

Är hursomhelst helt överväldigad att så MÅNGA vill bli fotade av mig. Så håll ut. Greken ska få dra vinnarlotten så ni kan skrika på honom sen om ni inte vann. Over and out.

1 Kommentar

  1. veera holmström fd pitkänen skriver:

    hej, jag vill också vinna!
    Du fotar så bra och har en super stil.
    Skulle ta dig att fota ett fint foto till min mamma som fyller 60år med mina barn eventuellt men sen hennes hund.Risk att hon läser detta…din kompanjon på Västis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: