Gratis fotografering!

Hej, alla tre som läser här! Hörni, jag känner mig lite givmild och sprudlande idag då den där elefanten som stod på bröstet igår för tillfället stuckit nån annanstans så jag har bestämt för att vara lite snäll mot min omgivning. Så, jag har tänkt lotta ut en gratis fotografering! Hurra hurra! Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar här om varför just DU borde vinna detta! Och helst också vad det är du vill ha avbildat. I priset ingår en fotografering av dig/din bebis/din katt/din mommo eller nåt annat som du känner att du vill få avbildat. I priset ingår själva sessionen, 5 utskrifter i storlek 13x19cm samt 1 A4. Enda kruxet är att om du vill få det gratis måste du finnas i västnyland eller kunna ta dig till Karis. Finns du hemskt mycket längre bort så måste jag ta betalt för resorna, typ alltså tågbiljetten till och från Helsingfors. Bor ni Österbotten är ni lite väl långt borta, tyvärr.

Så, vem vill?

51 Kommentarer

 1. Sara skriver:

  Jag vill vinna! För att jag tycker om din stil och gärna skulle ha bilder på min bebis tagna av dig.

 2. ida skriver:

  Jee jag vill vinna! 🙂

 3. Elisa skriver:

  Jag vill också vinna detta! För att jag är så himla kiva och för att jag är så himla dålig på att fotografera. Vill ha ettårsbilder på korven. Fast du inser ju att jag ändå är något av en stamkund, så dra nån som inte varit hos dig tidigare. 🙂 Men ville vara med iallafall! Och jätteskönt att elefanten emigrerat! Hade en inre bild av dig med hjärtattack igår och blev riktigt orolig.

 4. Kerstin Liinamaa skriver:

  Jag vill absolut vinna! Barnen Bus fotades av dig förra våren och nu skulle det vara dags igen 🙂 Så lyckade foton på barn som du tar får man verkligen leta efter! Vi är jättenöjda!

 5. Malin skriver:

  va roligt! sku så gärna villa ha fina foton på kidsen 🙂

 6. Tua skriver:

  Jag vill vinna :o)
  Lite annorlunda foto skulle jag välja, självklart jag skulle vilja ha lillkillen fotad av dig men de kan jag annars åxå fixa….
  men foto på mig och mina 4 syskon skulle jag välja som vi skulle kunna ge åt väldens bästa föräldrar! …… syskonen är från ålder 41 – 32 :oD

 7. Annika skriver:

  Jag vill gärna vinna ! Har redan varit i kontakt angående en fotografering av mina små killar, men skulle jag vinna skulle jag vilja bli fotograferad med mina syskon. Vi tog ett syskon foto för ca. 10 år sedan och skulle ta ett nytt i fjol somras. Men jag var gravid, illamående och tjock (mer än vanligt) så jag undvek att bli fotad.

 8. sherbert76 skriver:

  Jag deltar 🙂 Om jag vinner så skulle jag vilja ha ett gruppfoto på mina ”fyrbenta” barn – 3 hundar 🙂 Det skulle vara fint med ett proffsigt foto att hänga på väggen 🙂

 9. Janina skriver:

  Jag vill ju också gärna vinna! Har just fått min andra ljuvliga dotter, och vill så gärna få ett syskonfoto på mina prinsessor. Gillar din stil, Nina och vet att de sku bli helt suveränt! Bilden sku bli i svart vitt och antagligen upphängd i vardagsrummet. 😉

 10. Lina skriver:

  Vi har nyligen köpt hus och har inget att hänga på väggarna. Skulle så gärna vilja ha några familjebilder på mig och gubben medan vi ännu är unga. Skulle vara roligt att se tillbaks på när man blir äldre. Jag tycker om din stil att fotografera och dina bilder är proffsiga och snygga.

  Vad kostar en fotolektion hos dig? min mamma är ivrig hobbyfotograf och det vore en perfekt present till henne.

  • NinaFotograf skriver:

   Hejsan! En lektion kostar 80 bucks! Då ingår en lektion samt uppföljning och fotokritik på de uppgifter som delas ut under lektionen:) Och jo, det är en kul present och uppskattat av dom som fått den gåvan:)

 11. Sofia skriver:

  Om jag skulle vinna så skulle min son (som du redan en gång fotograferat) få agera modell. Dvs 1 års fotografering skulle vara på agendan 🙂

 12. Pia skriver:

  Jaaag vill vinna! Du fotade just vår härliga dotter och nu skulle det sitta bra med ett föräldraporträtt att ha med på väggen. Så jag och gubben och kanske tösen med skulle vara grejer.

 13. Mervi skriver:

  Absolut vill JAG vinna 😀

 14. Tove skriver:

  Jag vill också vara med i utlottningen! Om jag sku ha en sån tur – sku vinsten nog gå till syskonbarn :). Och kan bara instämma med tidigare kommentarer: Nina du tar så fina bilder!

 15. jajjos skriver:

  Jag vill gärna vara med i utlottningen! Knatte nummer två föds inom familjen snart och skulle vara kul att kunna bjuda föräldrarna på en fotosession med den nyfödda!

 16. Sandra skriver:

  Sku va super kul o vinna! Ett års bilder på lillbusen som fyller år om en vecka sku va nice! Eller lite familjebilder, händer ju inte så ofta att alla tri sku hamna på samma bild..

 17. Pia skriver:

  Jag vill oxå delta; blev hoppfull av dina lovord att alla kan lyckas på bild. När jag kikade på dina ljuvliga bilder blev även jag övertygad! Drömmer om ha några lyckade fina foton på mig och min man, då de tänkta härliga, ljuvliga bröllopsfotona mer eller mindra regnade bort. Tillika skulle vi ge dig en ordentlig utmaning att få foto två som alltid misslyckas på foton 🙂

 18. Yvonne skriver:

  Jag skulle vilja ge min syster o hennes familj en gåva. Ett familjefoto skulle inte sitta fel,min syster fyller nämligen 30år här i sommar,så det skulle bli ett trevligt minne!

 19. Christa skriver:

  Jag vill gärna vinna. Önskar mig en utefotografering av mina barn i sommar.
  Tack för fina foton!

 20. Iris skriver:

  Jag önskar ett familjeporträtt av mina barnbarn med föräldrar.

 21. Yvonne skriver:

  Ja för att jag (förmodligen)är din äldsta läsare. Jag skulle nog satsa på ett familjeporträtt. Allt från min gamla pappa till barnbarnet och den charmiga amstaffin sku självklart också få komma med på bild.

 22. Jessica skriver:

  Hej! Jag vill ju vinna 😀 Jag skulle önska mig ett snyggt foto av mig själv till min 40-års dag , som jag kan dela ut till mina barn ;D

 23. Angelina skriver:

  Jag tycker det finns så många värdiga vinnare bland alla som skrivit så jag tänker inte ens försöka skriva mitt. Men någon gång ska du nog ta foton på mina barn som jag gått och tänkt göra flera år!

 24. NP skriver:

  Du lyckas alltid lyfta fram folks bästa sidor i dina porträtt så jag vill gärna att du fotar min familj i sommar.

 25. Jenny skriver:

  Int e vi bara 3 som läser din blogg! 🙂 jag skulle vilja vinna en fotografering av min 3 månaders son. Vi har flyttat till vår lägenhet för två år sen o ännu gapar väggarna tomma, så va sku int vara bättre än några über härliga foton på honom tagna av dig!

 26. ia skriver:

  Jag vill gärna vara med! Skulle så vilja ha en fin bild på min systerdotter Moa som kommer att döpas i maj! 🙂

 27. anki sundström skriver:

  jag skulle gärna vinna en gratis fotografering o fota mina två pojkar. ena är två år o andra ett halft år.:)

 28. malin skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla:) Om vi kommer hem i sommar vill ha ha på mig o J, och om det blir i höst så förhoppningsvis på bebben!

 29. Vero skriver:

  Skulle vara superkul att få bli fotograferad med mannen som årsgåva.

 30. Sofia skriver:

  Jag skulle gärna vilja få mina 3 fina barn fotograferade av en bra fotograf som du! =)

  Tyvärr så vill det aldrig bli av att få det gjort….

 31. Patricia skriver:

  Många deltagare med fina bidrag och önskar alla kunde vinna! Har tyvärr inga portträtt av våra 3 barn hängandes på väggarna i vårt ganska så nyligen köpta renoveringsobjekt så skulle vara på tiden att det kom upp några som kunde lite smycka upp det hela 😀 Pappa i huset fyller 30 i Juni så kunde oxå vara en fin gåva med ett syskonfoto ♥

 32. Linda skriver:

  Sku jag vinn så sku mamma få ett syskonfoto av mej o min bror till morsdag. Skulle vara mycket uppskattat, senaste syskonfoto togs för snart 20 år sen och vi har ju vuxit till oss en del sen dess 😉

 33. anna skriver:

  Jag tycker du är super på ditt yrke, rekommenderade dig till ett bekantas bröllop o fota o fotona blev perfekta, önskar du skulle fota min busunge på nästan 2 år, att jag skulle kunna ge ett fint foto till min fafa som just sluppit hem från sjukhuset efter en propp (pigga upp honom)

 34. Jolin skriver:

  Absolut vill jag vinna! Bara för att ja råkar ha världens finaste och bästa barn! Baby-fotograferingen blev aldrig av för oss för vi var bara så förbannat slut hela första halvåret av barnens liv och orkade inte göra nånting utöver det som just då behövdes.. Nu är twinsen snart ett o ett halvt och det är på tiden att det tas ordentliga fotografier av en så skicklig som du!

 35. Nina skriver:

  Så jag skulle gärna ta med min son och hans mommo och mofa på en fotosession så att de får vara på bild alla tre! Jeee! ÄLSKAR dina foton!!!!! (måste sätta några utropstecken till för att verkligen visa hur mycket jag vill ha presentkortet)!!!!!!!

 36. Ulrika skriver:

  Tur i spel, otur i kärlek (eller var det tvärtom?) Nå iallafall tänker jag nu på kärleken, som jag är gift med men aldrig hade råd att gå på proffsfotografering, då det begav sig 1996.Jag älskar mina barn också och visst får de fotograferas, men i denna tävling tänker jag egoistiskt på mig & Honom !

 37. janica skriver:

  Ojojoj! Detta har jag väntat på! 🙂 jag har varit sååå många, otaliga gånger in på din sida och drömt att jag skulle få ett presentkort så att jag skulle få mina flickor fotade och det skulle ju passa så bra in för den yngre fyllde just 1 år (på måndagen) och den äldre fyller 5år (på fredagen), skulle så gärna villa ha ett professionellt foto som smyckar våra väggar här hemma! 🙂

 38. Lotta skriver:

  Din nya granne vill också vinna 😉 familjeporträtt, eller bild på barnen 😉 Varför? -Därför, vill se vad du går för, haha 🙂

 39. Sandra skriver:

  Jaha,va ska jag hitta på för bra story för att just JAG ska vinna 😉 Som fattig kassatant (note to self: SKAFFA UTBILDNING) blir de int många eurosar över så en gratis fotosession på kidsen sku int sitta helt fel! De sku lixom bli en morsdagspresent åt mej själv… Sen måst ju även momi, famo, Anne-mommo och gamla famo få en kopia på dom garanterat lyckade bilderna!

 40. Jill skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle ge presentkortet åt min finaste vän och granne som får baby i vår. Vi har varit kompisar i över 20 år och det är så spännande att se hur en ny generation av galna typer kommer till. Det bara måste förevigas!

 41. annan skriver:

  Jag vill också vinna!! Jag vill göra barnets farfar glad på hans 60-års dag och ge honom ett kusinporträtt av alla hans tre fina barnbarn. Han är själv superintresserad av fotografering, men det är inte riktigt samma sak som en bild som är planerad och fotograferad enkom för hans skull. Han skulle bli världens lyckligaste farfar. Han träffar sina barnbarn ganska sällan, så det skulle vara perfekt. Hur jag skall få alla barnbarnen till Västnyland är en annan femma, men om jag vinner så fixar jag det. I want to win. Me, me, me!

 42. Alltså jag vill ju vinna. Men alla har ju så bra motiveringar redan. Men hur som helst skulle jag vilja ha ett familjeporträtt där ingen av oss måste stå bakom kameran.

 43. Sofia skriver:

  Ja skulle vila bli fotograferad med min brorsa. Vi e jätte nära och han flyttar hemifrån på hösten så skulle vara fint om jag hade en bra kort på oss. Är inte ofta de blir bilder tagna på oss tillsammans. Har inte ett enda ordentligt porträt som de flesta syskon har. Bara en massa turistbilder som är tråkiga och stela. Istället för att ha baby foton på syskonen så passar ju de bra när vi båda är närmare 20!

 44. Bettina skriver:

  Jag vill vinna för att helt enkelt så har jag ej råd att få såna fina foton som du tar och för att det är kiva att vinna:).Håller tummarnaaaaaa.

 45. zaraw skriver:

  Jag vill vinna! Fotograferingen skulle vara en fin present till min 10-åriga lillasyster. En fotosession med henne och vår lilla taxvalp hade jag tänkt mig! Detta skulle vara en kiva överraskning för henne.

 46. MammaMikaela skriver:

  Hej, såklart vill vi också delta 🙂 Vi var ju nyss där o kommer såklart gärna igen! Skulle vara roligt med bilder av hela lilla familjen!

 47. Debonaire skriver:

  Oj vad härligt! Mysigt med såna här tävlingar! Deltar mer än gärna! Jag skulle så gärna vilja ha ett foto på mina syskon, har länge velat ha men blir ju aldrig av. Nånting man kunde se tillbaka på när man är 60+, sitter i gungstolen och fnittrar med syster yster 65+ i stolen bredvid och bröderna bus som troligen blivit smått förvirrade då redan 🙂 4 syskon finns i denna skara. Från 25-35 typ 🙂

 48. Rolle Himmelroos skriver:

  Mårrrjens!!
  Jag sku väldigt gärna föreviga min NovaScotia vovve Hjördis… genom några proffsiga bilder!
  Hon fyller 2år 18.4 så de sku vara mycke passligt! DIN utmaning sku vara att få henne o fastna på bild..då hon lider av ADHD x 3000 🙂

 49. Sabbi skriver:

  Skulle gärna vinna för du tar sjukt fina bilder.

 50. Nina skriver:

  Vill också delta! Skojj med lite tävling! Och vad roligt det sku vara att vinna presentkort av dig! 🙂 Har själv flere alternativ för fotograferingen… ett syskonfoto, ett familjeporträtt, ett foto på mig och sambon (finns mycket få lyckade, fastnar aldrig ), ett foto på vår ursöta guddotter etc.
  *ÖNSKAR* lika som många andra, att just man själv skulle vinna, för dina bilder är super fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: