Trycki.

Tryck över bröstet kan väl aldrig vara riktigt bra va? Jag vill inte googla sånt för då finns det risk att jag får för mig att jag har Ebola/Svinkoppor/Tumör/Tarmvred. Men jag kunde inte sova helt som folk inatt då det kändes som om det är för lite syre som seglar upp i den redan trångbodda knoppen på axlarna. Jag vet inte vad problemet är. Kanske det är stress, kanske det är nån antågande jävla bobba. Mitt blodtryck är inte lysande alls för tillfället faktiskt, vilket ju naturligtvis inte är bra. Speciellt irriterande är det eftersom jag ALDRIG haft högt blodtryck i hela mitt liv.

Var ju på hälsogranskning förra veckan och då sa sköterskan att det är orimligt högt, att jag borde kolla det hemma när jag är som lugnast på kvällarna för att kolla upp att det faktiskt inte är sådär absurt på daglig basis. Och nu har jag gått runt hela dagen med en känsla av att en mindre elefant står på mitt struphuvud. Ska ta mig igenom kvällens träning och sen kolla upp fiilisen kväll. Inte bra alls. Ju.

4 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Nina, nu ska jag vara sådär irriterande rationell. Lägg ihop följande:
  Bygge av egen studio
  Mycket jobb, inklusive bajsfotografering, på sistone
  Egna kunder ovanpå det
  och som grädde på moset:
  En otrolig träningsinsats, från noll till hundra på ingen tid alls.

  Inte konstigt att du har tryck över bröstet. Nu ska du bara ta det helt lugnt, njut av det du åstadkommit, träna för att du kan och för att det är så jävla skönt efteråt och casha in på den fantastiska studio du har byggt. Inga nya projekt förrän efter 5.5.
  Stress är inte behagligt men det är inte farligt om man inser och tar hand om.

  Ta hand om dig!
  kram

  • NinaFotograf skriver:

   Hmm, jo man anar ju varifrån trycket kommer. Men idag är det bra. Så jävla skönt och har fått sova ordentligt. Yay!

 2. mamma skriver:

  Du kan ju låna nån av mina blodtrycksmätare om du vill kolla trycket en tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: