M&M’s.

Har tre jobb inbokade idag, vilket är ganska trevligt faktiskt. Känns fint att vara efterfrågad. Rumba ett avklarad då dessa knattar skulle förevigas. Normalt sätt hittar ni ju dom här ifall dom ser bekanta ut. Gick fint. Tur så hade vi dessutom Linda där som lekte Morran och skuttade runt som en äkta räddande ängel. Vet ni, ibland önskar jag att jag hade en kamera som samtidigt fotade den person som står bakom mig och försöker roa objekten. För alltså, dom ljuden som kommer därifrån är bara för sjukt underhållande! Kan bara föreställa mig hur det hela ser ut ibland. Men hej, alla knep är bra knep. Idag var det chokobollar och Linda. Vackert så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: