Glad Påsk!

Hoppas ni får en riktigt skön helg, allihopa! Själv så åker jag ut till havet imorn, får se om det blir hemkomst först på söndag då jag ska jobba lite igen. Ska bli otroligt skönt. Benen värker nu också, var på backträning med Maria idag. Hon är kova. Men innan dess lyckades jag klämma in en liten requestad (från min sida) påskshoot med Knattarna. Två av tre ville delta och såhär blev det.

Blev otroligt fint med dom där boysen och den där färgen. Bakgrunden är ett rotigt gammalt underlakan som jag färgade sådär lagom asigt idag. Funkade fint här dock. Några superfina bilder blev det men till slut var det bara en liten höna som ville samarbeta. Och inte ens han var så jävla ivrig sen mera:

Sad turkey.

Enda som höll dom lite kvar var löftet om att de skulle få små paket som tack om de orkade smila upp sig lite till. Och det gjorde dom. Efter avklarat jobb så tackades kidsen av med de här egengjorda små paketen fyllda med smått och gott. (Främst sånt där som klibbar. Förlåt, föräldrar!)

Vill ni göra egna paket så hittar ni mallen här.

Nu ska det här påskspektaklet krypa ner under täcket, och vet ni vad? Det ska bli så förbaskat gött. Glad Påsk!

2 Kommentarer

  1. Sad turkey. You made my day.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: