Ägg.

Trots att jag själv gjorde ett reportage i förrgår om bristen på ägg i det här landet just nu så tog jag det inte så seriöst. Trodde ju inte heller på smörbristen där kring jul, och blev galen på folk som hamstrade flott som om det var krigsår igen. Men sen skulle jag till butiken efter jobbet igår och kunde nog tyvärr konstatera att äggjävlarna faktiskt ÄR slut. I Ekenäs. För i Karis hittade jag i första bästa SäPö. Tips till er som tror att man måste jaga dom i Lojo. Finns i Karis. Alltså.

2 Kommentarer

  1. brightdawns skriver:

    Äsch och (fan) ändå. Borde alltså ha tagit mig till Karis efter äggen. I Lojo (där jag huserar) fanns alltså inte ens en endaste ödslig och tom kartong kvar i hyllorna. Och fy vad ursinning jag var, ville bara mörda varenda 65- äggs-to-me ägghamstrande kärring som ändå kommer att slänga bort minst en tredejedel av vad de hamstrat då de inte hinner äta och använda så många. För där var jag, alldeles utan. Med bakeridrömmarna i kras. Istället blev jag tvungen att köpa det sista kinderägget, för att lugna mina nerver. Fast sen fick jag ingen barbapapa-figur utan en prasslande bit av något som tydligen ska vara en liten uppblåsbar boll. Och då blev världen jävlig igen.

    Du får ursäkta mitt passionerade svammel, ditt inlägg väckte till liv den där blossande förargelseglöden inom mig, *skrattar*. EN trevlig blogg med fina bilder har du förresten!

    • NinaFotograf skriver:

      Haha, underhållande kommentar! Men visst, blir oxå tokig på folk som hamstrar, för att sen ändå tvingas slänga. Lider med dig som inte hittade äggen. Köpte själv 12 och varenda ett användes:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: