Jogging Team-88.

Jag har inte nämnt min jogging så mycket på senaste tid, främst för att det är ganska ointressant om man inte själv löper. Jag menar, JAG tycker att det är ointressant att läsa om, och då springer jag ändå en hel del för tillfället. Och nu när jag äntligen började hitta lite känsla i det hela så kom vintern igen hit och gjorde det lika asigt och kallt igen. Men man får inte gnälla om sånt, då är man en mes. Jag har faktiskt en tränare som håller mig på banan, annars hade jag slutat för länge sedan. Nu känner jag mig manad att kämpa så inte hon ska bli besviken. Vilket är bra, för då kommer jag iväg.

Idag hade jag en kort åtta på schemat, fartlek och nedjogg. Gick helt ok. Tack gud så kom en fantastisk Sigur Rós-låt igång precis när jag pressade upp för den sista helvetsbacken två kilometer innan mål. Den räddade mig. Den, och det faktum att jag visste att coach skulle fråga hur det gick idag och jag ville INTE svara att jag gick en stund. Det kan jag inte. Så jag joggade lugnt hemåt och visualiserade soffan därhemma.

Tro det eller ej men jag är ju också med i en liten löparklubb här i Karis. Eller klubb och klubb, det är en öppen förening för vem som helst som vill jogga ibland men just nu består den i princip av mina föräldrar, bröder, sambo och en handfull andra som jag har nollkoll på. Jogging Team-88 heter den och är nog mest känd för sin föreningslokal som huserat alla fester under gymnasietiden och i princip så har min släkt firat såväl dop som julafton och studentdimissioner där. Sedan starten 1988 har det nog inte joggats så mycket under de senaste femton åren men nu har vi en liten revival på gång. Vi har t.o.m. sponsorer! Så, igår fick vi våra nya träningskläder och vad är bättre motivation än det? Så, fuck you snö och minusgrader. I will beat you! Och om ni finns i Karis och vill börja springa och basta ibland så hör av er, kostar typ nån tia per år.

 

1 Kommentar

  1. annamarkelin skriver:

    Himla tur att coachen är så skrämmande och otäck att du inte vågar smita ifrån … 🙂

    Gott jobbat!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: