April, ditt värdelösa fan.

Well, april tycks ju ha potential att bli en riktig skitmånad. Let’s see, hittills på den här två dagar långa månaden så har min mofa hamnat på sjukhus, Mavve har spytt sedan 21 igår kväll, två kunder har avbokat p.g.a. andra sjukdomsfall, det har snöat 10 centimeter helvetsjävlaskitsnö, posten tar hundra år på sig att leverera en sketen print som håller upp en hel beställning till en kund och dessutom har jag tusen saker att göra men får inget gjort för jag sitter bara och tänker på allt annat som jag borde hinna få klart. Eeeh… nu skulle ett sånt där chill pill inte sitta fel. Alls. Och så håller vi alla tummar och tår att jag nu inte också åker på den där spyttan. Man vet att man lever när man ligger upp klockan tre och lyssnar på någon som ligger och krampar på wc-golvet. Hui.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: