Använt.

Det blev en liten paus här igår. Jag var nämligen på loppis, slipade möbler och målade och fejade. Hann också en sväng via mommo. Mavve tycker inte alls om när jag är ledig för då köper jag hem vad han kallar ”skit” och jag kallar ”praktiska prylar”. Nu är ju kanske en rostig gammal vattenkanna inte sådär värst praktisk mera men den är ju fin ändå. Hursom, fick en privat besiktning med Renja på ett enormt loppis igår och rumlade runt där i över en timme och kom hem med helt fantastiska prylar! Till normala priser, bör tilläggas. Det var inte som på Antikmarknaden i Billnäs på sommaren där dom seriöst och utan att skratta åt det sjuka i att begära ÅTTIO euro för nån rostig gammal kakburk (no joke, dom gör så där.) Så, att komma hem med stol, medicinskåp, hyllor, vintagelådor och annat roligt för den enkla summan av trettio euro får man väl kalla lyckat. Målade om stolen, tvättade överdragen, slipade hatthyllan och sen var vi good to go. Greken slängde hjul på lådan och så fick en riktigt fräsch ny vedlåda. Lagom till sommaren. Men nu har vi en FIN till nästa vinter iallafall. Ytterst nöjd.

Satte rejäla däck på lådan så vi bara kan rulla ut den och hämta mera ved från terrassen.

Den gamla stolen behövde bara lite färg och så tvättade jag tygerna. Fin.

Håller på med ett litet minigalleri i ett gammalt fönster som jag köpte från Österby.

Dom gamla teburkarna ska jag odla örter i.

Den gamla hatthyllan får förbli grön tillsvidare. Allt annat där i studion är ju vitt.

12 Kommentarer

 1. Ellu skriver:

  Till vilket loppis var ni? Det börja klia helt fruktansvärt i mina fingrar. Verkligen fina grejer!

 2. Jonas skriver:

  Vedlådan va inte fy skam!

 3. Sandraochsalt skriver:

  Wow, allting e jättefint Nina!

 4. lindasjoblom skriver:

  Vitsi, du är nog hurja på att loppisfynda. Jätte fina grejer!
  Och studion din blev ju helt fantastiskt fin, grattis! Har förresten lite eventuellt jobb jag skulle vilja snacka med dig om. Kanske vi kan ta en snabb date nån av påskdagarna, om du är i Karistrakterna då?

 5. Eva skriver:

  Nu fick jag ju en idé vad jag ska använda min gamla tavelram till som alla bara mobbar mig för 🙂 Men var framkallar jag bilder i samma format som du har i din ram?

  • NinaFotograf skriver:

   Hmm, det kan bli lite tricky. Jag har nämligen gjort bilderna i det där formatet i photoshop och sen printat dom själv på min Canon-skrivare. Men kör du helt fast kan jag säkert printa och fixa dig åt dem bara du själv står för pappret:)

   • Eva skriver:

    Tack för det. Nå, ska kolla om jag klarar det själv då. Vi har nog en bättre skrivare, så borde inte vara några problem. Största problemet är väl att ta tag i det 😉

   • NinaFotograf skriver:

    Det brukar vara det allmänna dilemmat med typp allt här i världen. Just do it borde vara intatuerat i pannan, men orka liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: