Moa & Lova.

Äntligen! Första kidsen i studion är fotade för en timme sedan och det kändes väldigt trevligt på alla sätt. Syskonfoton kan alltid vara lite tricky beroende på ungarnas humör, desto flera barn desto mera utmaning. Men idag hade vi en mycket tacksam storasyster på plats som inte sa ett pip trots att den mindre nästan rev håret av den äldre. Supersnäll och bra inställning till det hela. Skönt att premiären är avklarad och nya på inkommande. Nu jobbar vi vidare då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: