Bygger på haban.

Jag säger då det, skogshuggare borde man ha blivit! Då skulle det nog inte krävas så mycket zumba, bodycombat, ultramarton eller annat skit. Då hade nog Kingis-glassen hållits borta från låren och man hade kunnat äta chokokaka och gräddsås på daglig basis. Har nu staplat BLÖT ved i en timme. Det ramlade ju ett litet träd över gården som sen hamnade under snön där i vintereländet. Nu börjar dom små klabbarna dyka upp lite överallt och jag tog det på mina axlar att stapla skiten i det nya förrådet. I say GOD DAMN! Det ser liksom inte ut som mycket men att riva löst dom där jävlarna och släpa dom ner från skogen in i garaget var liksom lite lagom träning såhär på en vanlig onsdagsmorgon. Firade med fyra stekta knackkorvar. Det har tydligen gått en säkring eller nåt här hemma för just nu har vi varken ugn, mikro eller diskmaskin. Eller karl för den delen, för han stack till Åbo på möte i ett par dygn. Tur att jag ska bort på middag ikväll. För korvarna var faktiskt inte sådär jävla roliga (i ärlighetens namn brände jag dom grovt för jag höll på med allt annat när dom låg där på den där 1 millimeter tjocka IKEA-pannan. ORKAAAA steka nya.)

Nu lite dusch och sen vandra in mot city. Min bil åkte till Ekenäs. Utan mig. Anki Bagger har en pågående dispyt med ett litet bussbolag. Det roar mig. Hon får ta bilen. Innan det blir psykbryt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: