Tacksam.

För snart 10 månader sedan startade jag upp min lilla firma. Vad som började som en liten hobbyverksamhet har vuxit sig snabbare och större under det här korta tidsfragmentet än vad jag någonsin kunnat önska eller ens drömma om. Farhågorna jag hade innan om att inte hitta kunderna har snarare blivit en farhåga att inte hinna med alla som hör av sig. Och det, mina vänner, känns otroligt skönt. Och ännu skönare känns det nu när jag äntligen kan ropa ut till hela världen att nu är allting på riktigt, för nu har jag en EGEN STUDIO! Förstår ni? En egen plats på jorden! Ett seriöst kontor, vuxenpoäng ungefär en miljard. Utan mina fina familj, min andra grekfamilj och min bästaste samobolans så hade ingenting blivit något. Så, tack. TACK!

Här kommer lite bilder inifrån:

4 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Miljoners grattis – en fantastisk EGEN studio!!! You´ll create wonders!!

  2. annan skriver:

    Fan vad snyggt, Nina! Måste komma på någon bra anledning att komma dit på session så snart som möjligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: