REDO.

Hurra hurra! Imorgon kommer min första kund till studion och tösen här ovanför var den sista som fick modella på mitt rojsiga köksbord här hemma. Ska först bara totalt köra slut på Greken som får hänga upp hyllor och fonder och annat spännande här ikväll så kanske det blir helt trevligt att fota där imorn sen. Den senaste månaden har jag sett lite ut såhär men nu kommer ljuset:

Nu iväg mot Ekenäs där jag ska fota nåt annat än spädbarn. Mindre gråt från klienten men desto mera gråt från min sida har jag på känn. Är nästan ikapp nu med alla jobb dessutom, sitter bara och väntar på lite printar så kan jag andas ut några dagar igen. Kanske göra nåt mera avslappnande som att skrapa fönster eller bära ved in i nya förrådet? Lite såntdär bondmora-aktigt som jag föreställer mig att ska sänka blodtrycket och lugna mina nerver lite. Har ju faktiskt semester den här veckan så nåt festligt måste jag ju hitta på. Ja, jag är fortfarande bara 29 år gammal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: