Grönt är skönt.

Till och med i itäblockistaden Karis så börjar man nu se en tillstymmelse till vår. Snöhögarna på gården minskar för varje dag och det dammar i näsan när man är ute och spatserar på snustorra trottoarer. Detta gör mig lycklig. Så det var ju inte så konstigt att jag hoppade in i en blomrabatt och fotade loss lite när jag såg dom här små liven i Karis centrum idag. Såg knappast helt friskt ut. Eller diskret för den delen. Där sitter jag på huk i min röda vårkappa, inne i en blomrabatt, och hårdstuderar blommor. Som nån uppjackad Hemul. Men väntar ännu på tussilagon för då vet man, ja då vet man sannerligen att nu blev det vår igen. Längtar.

2 Kommentarer

  1. MammaMikaela skriver:

    Idag lyckades jag lägga ögonen på dom första tussilagona:) De e här dom gömmer sig, i Kyrkslätt;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: