Nu launchar vi strax!

Nu är studion i princip klar, gott folk! Hur skönt är det då? Nå, så införbannat skönt, på ren kariska! (Första kunden redan bokad faktiskt!) Ska fota lite bilder där idag så får ni en liten sneak peak på det hela. Ska mangla ihop lite IKEA-möbler först och hänga upp fonderna på väggen. På tal om att montera möbler så fick jag nästan psykbryt igår när jag skulle montera ihop helvetslådan TORD. Jag ville seriöst döda nån. Den där miserabla lådan är antagligen en direkt avkomma från Satan själv för sådär jäkla svår ska inte en liten plastburk vara. Ilska på hög nivå! Börjar förstå folk som beklagar sig över hur jobbiga möblerna från det där varuhuset är. Har aldrig upplevt nåt värre projekt. Nå, ihop fick jag den. SJÄLV. (Även om det tog typ fyrtio minuter. Skam.)

Nu när studion ska launchas så har jag hottat upp min Facebook-sida lite också. Ni som inte redan Gillar den kan ju göra det genom att klicka på rutan här till höger. Man måste inte, men det är ju trevligt för mig om ni hjälper sprida budet lite. Kiva, tack.

Och när vi nu är inne på att sprida budet så ska ni gå in och kolla på Annas skötebarn, Sprout, som är en matlagningsskola för kids! Superkul idé och kanske dom kommer hitåt i framtiden och lär de västnyländska barnen laga köttbullar och annat roligt. Hursomhelst, tufft jobbat, coach!

5 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Grattis, adepten! 🙂 Får jag komma och fota mat hos dig? ….

 2. Linn skriver:

  Har du någo prisuppgifter någonstans? Funtschar lite på en syskonfotografeing!

  • NinaFotograf skriver:

   Prisuppgifter finns på hemsidan men jag är ju defacto skyldig dig en sån shoot från ifjol då jag bad dig lägga ut en förfrågan om spädisar som jag kunde fota på din blogg. Så meddela bara när du är i knutarna så knäpper vi kidsen (inte så brutalt som det låter.)

   • Linn skriver:

    Det minns jag faktiskt inte alls. Men det låter ju hemskt fördelaktigt för mig. Är på väg ner veckan före påsk, vi kan ju höras om det! Mejlar dig snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: