Slutrusch.

Image

Börjar lite se ljuset i tunneln nu när det kommer till den enorma arbetsbörda som jag stretat under de senaste två månaderna. Golvet lades på plats i studion idag och nu väntar vi bara på lite ström så är vi in business! Sån sjuk eufori. Nu är det på riktigt liksom!

Men efter en dag som började med simning kl 7 imorse, fortsatte med ett par timmar frilansjobb, studiobygg och bebisfotografering efter det så är jag faktiskt lite mör i hela kroppen. Och inte minst i huvudet. Tror vi bryter här för dagen. Dagens bebis får illustrera exakt hur jag ser ut just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: