Bajs.

Inspirerande, eller hur? Kan inte den här bajsvintern vara över snart!

Slagen hjälte.

Så himla, himla skit joggat idag. Jag var helt ur form. Det kändes som pur misär att ta sig fram de där 12 kilometrarna. Man kan inte ens kalla det träning. Det var skit. Joggade, gick, joggade, gick, gick, gick, sprang, joggade och gick. Fy satan vad arg jag är nu! Varför ska den här sporten vara sån här? Varför kan man inte belönas för att man lagt in en högre växel, som vilket annat jobb som helst? Nej, för sidu i springandets ädla konst så är det nån jävla bajsregel som säger att minuten du ens känner lite pepp så ska det komma ett sånt jävla bakslag att du vill slänga dig framför första bästa rekka du möter där på landsvägen! ARG! Kände sån sjuk aggression mot detta där ute på vägen. Det var som om jag såg mig själv utifrån, som en såndär idiot som deltar i diverse bantningsprogram och hellre äter Snickers och tittar på Grey’s Anatomy än är ute och tränar när allting finns serverat för dom. Så kände jag mig. Som ett misslyckat kapitel kvinna utan ryggrad. Nu tar jag helg från det här jävla skitspringet och konstaterar att den här träningsveckan sätter vi punkt för precis NU. Dock så blev jag lite mörkrädd när jag precis kollade i min Sportstracker och inser att inom loppet av 6 dagar har jag sprungit TRETTIOÅTTA KILOMETER! Kanske inte så konstigt att benen kändes som om de varit igenom en köttkvarn idag. Hursom, nu vilar vi lite tror jag bestämt.

5 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Just det. Lyssna på coachen. 12 km var imorron – du skulle ju VILAT idag … 🙂
  Men, klart att du är trött, du har ökat träningsdosen rejält. Tänk på att kroppen tar till sig även dåliga pass, så även om det kändes skit å mög så gjorde det nytta. Också för knoppen. För, du gjorde det ju, du gav inte upp!! Då spelar inte farten nån roll. Väldigt bra jobbat.
  Vila, ät bra och drick ordentligt. Stretcha lite. Bastu.

  Om det är nån tröst så ser det lika skit ut här och jag ska nu ut på första post-flunsa rundan. Ser inte fram emot. Den blir inte rolig, men jag har iaf bra sällskap.

  Håll helg och var stolt!!!

 2. Maria skriver:

  Det som påverkar mej mest under löpning är omgivningen. Slask, mulet och en lång landsväg är döden. Nästan lika fruktansvärt som att springa på löpmatta. Sen också att få variation på löprundan (vilket kanske är svårt i Karis, hehe). Kanske vi kan kriga tillsammans vid påsk. Kommer dit med Tuohiojas pojken då. Går alltid lättare med sällskap. Metal eller annan ”tempo” musik i öronen är också inspirationshöjande. Gillar när någon skriker åt mej under träningen.

 3. Peppe skriver:

  jag tycker att tolv kilometer förtjänar ett Miss Finland-band och en stor bukett blommor. Heja! Heja!

  • NinaFotograf skriver:

   Tack, tack… men ett dåligt löp är sämre än inget löp alls. Tar så hårt på psyket det där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: