Gluggar.

Steg ett i mitt stora snickeriprojekt är avklarat. Råmaterial införskaffat. Direktimporterade från Österby. Oj, så skoj jag kommer att ha det! Sju fönster ska skrapas och behandlas. Får obehagliga flashbacks från sommaren 2002 då jag jobbade som målare och allmän husförstörare (har jag berättat om när jag lyckades sätta eld på en industridammsugare? Inte? Lysande arbetsdag.) Jag är ju lite tveksam till HUR detta ska gå. Men, det SKA gå.

2 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Man kan också strunta i att skrapa … fast sen ångrar man sig förstås när fönstren väl är på plats. Mitt skåp är liksom lite vintage … jag ska ta en bild och skicka!

    • NinaFotograf skriver:

      Mmm, övervägde det men dom är lite olika färg nu. och dessutom rätt så gamla så är lite rädd att dom kollapsar om dom inte får lite omvårdnad eftersom dom ska stå såpass utsatta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: