Run to the hills. Or at least, up them.

Här ser ni hur ni gör, även bilden lånad därifrån.

Tog en liten paus efter dagens målningssession, gick in på Pinterest och hittade ovanstående bild. Blev så sugen att jag måste ut och springa dom där backövningarna nu innan jag ramlar ihop av suget efter den där sockeratombomben. Hemmetti! Ok, håll tummarna nu, för nu är det dags för 10 x backlöpning. Om en timme ser vi hur mycket jag fortfarande älskar min coach. Håll tummar. Och tår. Det behövs.

Update: Det där var asigt. Ät inte såna där efterrätter, people of the world. Så kanske ni inte står uppe på en backe i Billnäs och skriker över hur tungt allting är. Men upp kom jag. Och hem igen. Ho ho…

1 Kommentar

  1. annamarkelin skriver:

    you will lööööv me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: