And it’s hard to dance with a devil on your back, so shake him off.

Min plan att inte jobba övertid den här veckan gick ju inte så bra. Den sket sig defacto redan igår, på tisdag. Detta ledde till att jag inte var hemma förrän närmare halv sju igår, och när jag var klar med middag, bygge, röjning och uppstädning så var klockan redan halv tio. Superb start på den veckan. Och då var jag faktiskt så sönder att jag tänkte att det där med åtta kilometer löpning var lika sannolikt som att jag skulle klara av att gå ner i spagat. Men skam den som ger sig.

Så, imorse steg jag upp 6.05 (ja, the insanity!), åt gröt, plockade undan i köket och lite före 7 stod jag ute på gården och poserade lite coolt sådär (inte alls faktiskt) och iväg for jag på en morgontur runt byn. Hela åtta kilsa blev det och diverse fula ord kom det också (ursäkta alla som råkade röra sig i Kila imorse) eftersom det inte är sådär superbehagligt att springa på knagglig is kryddat med grus som gör att man åker omkring som Harry och Marv i Home Alone. Men nu var det gjort. Det är bra med en coach, för då tvingas man göra såna här galenskaper. Vågar inte säga att jag inte hunnit träna. Hinner gör man väl alltid, bara man börjar i tid.

4 Kommentarer

 1. Linn skriver:

  Grattis till självdisciplinen, var ha du köpt?

  • NinaFotograf skriver:

   Det är inte svårare än att man förser sig med någon som pushar på en när man själv gett upp. På eget bevåg går det åt helskotta!

 2. annamarkelin skriver:

  verkar som att det funkar rätt bra att ha djävulen på ryggen (dvs mig …), så fortsätt du med det! Starkt jobbat, du är en perfekt adept. 🙂

  Nu kan du ju njuta av en bra fiilis hela dan. Ät och drick bra.

  skänk också en tanke åt coachen som är sjuk. Å arg. Å stressad för Prag. Men, det blir nog bra snart hoppas jag.

  • NinaFotograf skriver:

   Anna, du tar d där loppet som en piece of cake! Tänk istället att hellre sjuk nu än sen. Du fixar detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: