Boobs.

Skärmdump härifrån.

Nån annan som irriterats över det överflöd av artiklar om bröstoperationer gone wrong som förekommer i tidningar  just nu? Dagligen ser vi en bild av en cirka tjugotvåårig brutta som lagt ut typ 40 000 kronor på att operera brösten innan hon ens är myndig, stå där, ett par år senare med brösten täckta bakom korsade armar på Aftonbladets löpsida. ”Brösten började läcka var och är nu förstörda.” I don’t get. I ärlighetens namn, går man faktiskt och lägger sig på operationsbordet och tänker att detta är minsann inte farligt alls? Va? Gör man sånt nuförtiden? Jag skulle fan inte ens operera bort tonsillerna utan att det faktiskt var på liv och död. Finns ju inte en operation i världen som är 100% säker! Och måste dom alla stå med boobsen framme på alla jävla bilder? Finns det ingen antydan till självrannsakan hos de ansvariga utgivarna längre? Eller dom här kvinnorna själv för den delen. Vad vill dom? Jag bara undrar, ifrågasätter ingen ens längre dom här operationerna? Inte ens den här senaste tidens härva ifrågasätter ju nåt, dom bara skriker om de usla PIP-inläggen. Ingen skriker nåt om hur jävla uselt det är ställt i världen när man inte ens längre frågar OM folk ska operera sig, utan NÄR.

Jag blir FRUKTANSVÄRT irriterad på att man måste stå och lipa på tidningsparaderna över hur orättvist allting är. En operation av det här slaget är fullständigt SELEKTIV. Alla behöver inte ha DD-kupa! Och nu pratar jag inte om folk som blivit av med brösten p.g.a. bröstcancer eller annat obehagligt. Tycker bara att det är helt sinnessjukt att kvinnor med ungar där hemma går och utsätter sig själv för vad som nog kan klassas som en jätteoperation, även om folk vill få det att verka som lika odramatiskt som en rotfyllning, trots att dom inte har någon egentligen orsak alls för att göra detta. Annat än att man känner att man inte lever upp till Kissie-normen.

Tänk vad galen världen är, vi väljer frivilligt att sövas ner, riva löst muskeln från bröstkorgen och fylla hålet med en kupa fylld med silikon! Och detta anses normalt! Men sen när en brud visar en hårig armhåla så ramlar Facebook i bitar. Ding dong, vakna, människor!

 

2 Kommentarer

  1. Linn skriver:

    När ingen ser eller hör, fnissar jag och tycker att det är så här världen och rättvisan fungerar. Jag är ond, ja.

    • NinaFotograf skriver:

      Jag tycker mera att det hela är så sjukt att jag inte ens kan fnissa. Världen är helt galen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: