Speedad.

Har haft lite väl högt tempo här nu i ungefär tio dagar i sträck. Jobba, springa, äta, bygga, jobba, springa, äta, bygga, sova.  Mitt liv ser lite ut som en sådär Roadrunner-film. Miiik-miiik… så ser man ett dammoln och en helt galet speedad fågel som rusar förbi. Det är liksom slutrakan nu med studion och det suger lite musten ur hela vardagen. Jag är slut, Greken är slut, och snart har vi kört slut på farsan också som tvingas vara här på daglig basis för vi är inte helt hundra när det kommer till byggtekniska detaljer. Men det tar sig. Och det blir så himla fint bara det blir klart. Igår fick vi dörren på plats! Hurra! Men tills dess så går allt annat lite på sparlåga.

Jag måste t.o.m. schemalägga mitt joggande för annars blir det inget av detta. Hade jag inte haft Anna där som peppade och pushade så hade det där halvmaratonet fått bli osprunget. Men nu är jag liksom lite peppad och vägrar ge upp. Och lustigt nog så springer jag tio kilometer fyra minuter snabbare nu än jag gjorde i somras. Och då gick jag ändå en bit nu senast. Konstigt. Men ack så härligt. Får se hur härligt det är när jag ska springa 15 kilometer här om några dagar. Hujeda.

Vi fortsätter kämpa. På alla fronter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: